Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of voor een EHBO examen organiseert, kunt u altijd gebruik maken van LOTUSsen.

Wij zijn erin gespecialiseerd om alle mogelijk verwondingen te maken en bijbehorende emotie's te spelen. Dit is enkel te bereiken als er een duidelijk scenario naar ons gestuurd wordt, met wat er van ons verwacht wordt.

Wilt u zo vriendelijk zijn om de volgende gegevens in uw mail te vernoemen!

- Naam bedrijf

- Adres waar de Lotus verwacht wordt

- Naam contactpersoon voor op locatie

* telefoonnummer

- Datum en tijd waarop de Lotus verwacht wordt

* Wij hebben minimaal 30 minuten nodig om ons klaar te maken.

- Omschrijving van het ongeval, denk aan bijv.

* mogelijke kledingsvoorschriften

* is het binnen/buiten

* wordt er gebruik gemaakt van materiaal/machines

- Adres waar het factuur naartoe moet

* t.n.v.

* mail adres

 

Uw aanvraag wordt verstuurd naar de aanvraagcoördinator Bianca:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Houdt er rekening mee, dat wij tijd nodig hebben om mensen te vinden die beschikbaar zijn op uw aangegeven datum. Daarom willen wij het liefst een aanvraag minimaal 2 weken van te voren binnen hebben. Hoe eerder van de voren, hoe beter! Er wordt van ons uit altijd geprobeerd om u een bevestiging van ontvangst binnen 24 uur terug te sturen.

 

 

Last Updated (Wednesday, 11 July 2018 14:57)

 
ОАЭ отдых, авиабилеты, отели http://forgoodtrip.ru/uae/ - Buy prozac no prescription non-prescription-pharmacy.com/ - http://non-prescription-pharmacy.com/nolvadex/ - rxonedrug.com/
canadian365.netbuy Doxycycline accutane